Hoge waardering voor 'Schildersbedrijf Quirijn Pijnappels

Nieuws voor schildersbedrijven

Moderator: beheerder

Hoge waardering voor 'Schildersbedrijf Quirijn Pijnappels

Berichtdoor beheerder » za 16 apr 2011 19:03

Online onderzoek over 2010 levert het bedrijf een score van 9,2 op.

Sinds 2009 maken AF-erkende schilders-, onderhouds- en glaszetbedrijven gebruik van de gratis online klantentevredenheidsmeting via www.af-erkend.nl. Met deze resultaten kunnen de bedrijven hun kwaliteit en service nog verder verbeteren. Jaarlijks wordt bekeken welke bedrijven in hun regio de hoogste score behalen, en worden de winnaars via een feestelijke prijsuitreiking in het zonnetje gezet.

Het is leuk om te vertellen dat ook één van onze Tbschilder gebruikers onlangs in de prijzen viel.
'Schildersbedrijf Quirijn Pijnappels uit Cuyk' heeft in haar regio de hoogste score behaald en kreeg op 15 februari jl. de regionale prijs uitgereikt door voorzitter Johan de Jongh van de AF Erkenningsregeling:

"We willen er bij ons in het bedrijf erg graag van leren als er eventueel fouten worden gemaakt. Het Klanttevredenheidsonderzoek van AF is daarvoor een praktisch en compact instrument. Het biedt je klant de gelegenheid om anoniem zijn mening te kunnen geven", zegt Quirijn Pijnappels over het AF-klanttevredenheidsonderzoek. "Met de resultaten kunnen wij aan de slag om onze kwaliteit richting de klant nog verder te vergroten We zijn dan ook erg blij met deze prijs, die tenslotte is gebaseerd op de mening van de klant, en die staat bij ons altijd centraal!"

(bron: ANP Pers Support)
Avatar gebruiker
beheerder
 
Berichten: 30
Geregistreerd: vr 21 jan 2011 0:21

Keer terug naar Nieuws

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 7 gasten

cron