Help

Als u nog nooit met een calculatiepakket heeft gewerkt , dan kunt u misschien het beste naar deze pagina gaan. Op deze pagina wordt voorgedaan hoe u uw eerste project (=werk) kunt invoeren. Wilt u voor een zo volledig mogelijk beeld na een tiental seconden op de toets F11 drukken (voor deze demo moet Flash geïnstalleerd zijn. Bij de meeste computers is dit geen probleem)

Stel u heeft een probleem waar u geen oplossing voor kunt vinden. Er zijn dan veel manieren om verder te gaan.

Voor starters hebben we een handleiding gemaakt met veel schermafdrukken. In deze handleiding wordt getoond hoe u een eenvoudig project maakt. U kunt dit Worddocument hier downloaden.

U kunt bij veel gestelde vragen kijken of u daar geen antwoord kunt vinden.

Als u daar geen oplossing vindt, kunt u de vraag stellen bij het forum. Op het forum kunnen (mede)gebruikers vragen stellen, oplossingen aandragen of discussiëren over TBSchilder. Ook wij kijken regelmatig op het forum en proberen bijdragen te leveren.

Levert dit nog niets op, dan kunt u contact met ons opnemen.

Mocht u problemen hebben tijdens het werken met het programma dan kunt u de problemen met één druk op de knop melden door op uw computer te kiezen voor start, programma’s, TBSchilder, problemen melden.